FESTIVAL GLAZBE 2018.

Vrsta programa: 
Termin: 
Nedjelja, 04. studenoga 2018. - 14:00 to Nedjelja, 16. prosinca 2018. - 14:00

Centar za glazbu Zagreb i Centar za kulturu i informacije Maksimir pripremaju novo izdanje Festivala glazbe u Zagrebu. Festival će, kao i uvijek do sada, biti raznovrstan i bogat sadržajima, nastojeći pokriti sve vidove glazbenog amaterizma, s osobitim naglaskomna izvrsnosti

PROGRAM:

Subota, 10.11. - utorak, 13.11. Centar za kulturu i informacije Maksimir, Zagreb

Praktični rad s mladima u zboru i orkestru - mentor Gerald Wirth (Beč, Austrija)

 

Utorak, 13. 11. u 20:00 sati, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Velika dvorana

Okupit ćemo više od 200 mladih glazbenika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Ovo je uzvratni koncert projekta „Srebrenica Music Camp 2018.“ koji se održao ovo ljeto u Srebrenici.

Kamp je ovo ljeto organizirala Kuća dobrih tonova – multietnički glazbeni projekt koji okuplja djecu iz Srebrenice i okolnih naselja, s ciljem pomirenja i izgradnje suživota kroz iskustvo učenja i doživljaj glazbe. Oni su okupili El Sistema metodologijom inspirirane programe iz Srbije i Hrvatske koji su donijeli veselje i optimizam u Srebrenicu, a sada će u uzvratnom koncertu prirediti veselje i Zagrebu. Pridružit će nam se i Dječji operni zbor iz Zagreba i Dječji zbor CKIM.

Ulaznice se mogu preuzeti na blagajni dvorane Lisinski, a za grupe i članove udruge rezervirati na info@so-do.hr

Dječji zbor Čarobna nota, Niš

Hor OŠ Sveti Sava, Niš

Dječji operni zbor, Zagreb

Dječji zbor CKIM-a, Zagreb

Simfonijski orkestar mladih SO DO - El Sistema Hrvatska

M.A.P.El Sistema Srbija

U nedjelju, 4. studenog u Maloj dvorani KD "Vatroslava Lisinskog" završilo je Natjecanje pjevačkih zborova i vokalnih sastava – treće po redu.

Za sve informacije o uvjetima i prijavama stojimo Vam na raspolaganju i slobodno nas možete kontaktirati. Lea Bulić, mob: 099 4654 089, e-mail: lea.bulic@cki-m.com, Anita Končar, mob: 099 6161 221, e-mail: anita.koncar05@gmail.com

 

4.11.2018.- Natjecanje pjevačkih zborova i vokalnih sastava