ODRŽANI DANI TOČKE NA I

Vrsta programa: 
Termin: 
Nedjelja, 11. lipnja 2017. - 17:00 to Subota, 01. srpnja 2017. - 20:30

Predstave umjetničke organizacije "Točka na i". 

Na sedmim Danima, Točka na i predstavila je produkcije svog dramskog studija pod vodstvom profesionalnih dramskih pedagoga i glumaca. Voditelji dramskih grupa, Iva Srnec, Petra Vukelić, Paola Slavica, Davor Kovač i Ana Vilenica su sa svojim grupama pripremili sedam produkcija. 

Na danima Točke na i su se, osim produkcija dramskih studija izvodile besplatne radionice uvoda u glumu, te predavanja dramskih stručnjaka. 

PROGRAM 7. DANA TOČKE NA I:

11.06.2017., 19:30 sati 
SVE ZOLTANOVE ŽENE, r. Petra Vukelić
Tekst: Petra Vukelić prema improvizacijama grupe
Zoltan Kašaurek je uspješan poduzetnik koji ima više nego bogat ljubavni život. Ipak, na pragu pedesete godine odjednom se našao u problemu: njegov otac, Zoltan Kašaurek prvi, zaprijetio mu je da će ga razbaštiniti ako se napokon ne oženi. Zoltan se odlučuje zaprositi jednu od svojih djevojaka i to u svojem omiljenom kafiću Papillonu. Nažalost, u tom se kafiću u isto vrijeme nenadano pojavljuju i ostale Zoltanove djevojke...
IZVODE: Eduard Pešun, Maja Razum, Vesna Rukavina Kovačević, Natalija Banek, Lea Crnek, Lela Zegnal
 
KAKO SMO UBILI VEDRANOVU ŽENU, r.Petra Vukelić
Tekst: prema improvizacijama grupe
Vedran je pristojan, drag, marljiv i brižan suprug. Morana, njegova žena, njegova je potpuna suprotnost. Moranini hobiji su ponižavanje i emotivno ucjenjivanje ljudi oko sebe, osobito Vedrana i njegovih prijatelja. Voli sebe i kratke šetnje do wellness centra. Vedranovi prijatelji napokon su odlučili stati Morani na kraj...
Glume: Tanja Dunjić, Jan Grabovečki, Bartol Stopić, Edina Fajković, Laura Vuksan, Katarina Mijić

16.06.2017., 19:00 
VEČERA, r. Davor Kovač
Tekst: prema improvizacijama grupe
VEČERA je šaljiva autentična priča o uzburkanim obiteljskim odnosima i nevjerojatnim događajima koji slijede kad se dvoje mladih zaljubi i odluče povezati svoje obitelji.
IZVODE: Kristina Rak, Denis Tomić, Klara Modrić, Venio Kustura, Ines Kovačević, Tihomir Razum, Daniel Poche, Ana Pogorelić

01.07.2017., 18:30 
MIZANTROP , r. Paola Slavica
Tekst: izbor scena iz djela Mizantrop (Jean-Baptiste Poquelin Molière)
Što je potrebno za dobru komediju ?
Red ozbiljno komične glume, red komičnih događaja i nevjerojatnih i neočekivanih obrata, red komplimenata kao i uvreda , besprijekorna govornja radnja, odmjerena gesta, pokoji šamar , stih , smijeh i plač -sve to , samo za vas, sa lakoćom i zadovoljstvom izvode Moliereovci.
IZVODE: Lovro Buva, Gordan Miljanović, Iva Ivanović, Sonja Domitrović, Dorotea Ilečić Sever, Jasminka Brozović

01.07.2017., 20:00
GALEG, r. Davor Kovač 
Tekst: Galeb Antona Pavloviča Čehova
Priča o puno ljubavi, pogotovo neuzvraćene, o sukobu generacija, o umjetnosti, o uspješnim i neuspješnim umjetnicima, o odnosu između majke i sina, odnosu između sestre i brata i o propalim životima. 
Poznata glumica i njezin mlađi ljubavik dolaze na imanje njezina bolesnog brata. Tamo ih dočeka njezin sin, spreman da postavi svoju novu predstavu u potrazi za novim kazališnim formama. Čini se kako stara generacija nema baš previše sluha za umjetničke pretenzije onih mlađih...
IZVODE: Goran Pahić, Ana Pogorelić, Danijela Rajković, Mladen Klarić, Dejan Rilak, Tin Eržišnik, Klara Modrić, Damir Horvat, Ines Kovačević, Damjan KOvačević i Martino Škara. 

Za sve informacije kontaktirajte: produkcija.tockanai@gmail.com ili na mob: 095/711-3202