TEA IVKOVIĆ U CRTI

Vrsta programa: 
Termin: 
Srijeda, 18. studenoga 2020. - 12:00

Možda je to - to?

 
 
 

Crta Vas poziva da od 18.11.2020. razgledate izložbu Možda je to - to? autorice Tee Ivković.

"Mnoštvo crteža dnevničkih karakteristika unutarnjeg svijeta, bilješke su vanjskih trenutaka. Nakon svakog poteza, nakon svake posljedice na papiru pitanje je da li je to to? Možda je. Možda nije. Možda će biti toga još - a možda je tu kraj. Nakupljanje povijesti.
Ponekada je najpametnije stati i pustiti da nedorečenost priča priču koju je i tako teško za priznati. Sebi ili drugima.
Na kraju krajeva te bilješke koje su sada u ovom skupu više nisu ni toliko taj zapisani realni trenutak već plutaju u slobodi tumačenja promatrača koji i tako vidi kako mu um dopušta.
Javni dnevnik kao priznanje teških ili manje teških emotivnih stanja za koja vjerujem da živa bića dijele.
Svi doživljamo i proživljavamo slične unutarnje borbe bez obzira na druge ili na sebe. Zato je ovo jedan odraz vlastitosti svih ljudi koje zabavlja gledati vanjski svijet i pronalaziti ga u untarnjem sadržajima razmišljanja o temama na koje ih potiče. Također tu su i bitne podloge nekih ranijih stvaranja koje su karakterno već odavno prisutne u crtežu.
Možda je to - to ?   Samo crtež u trenutku.", o svom radu piše autorica izložbe Tea Ivković.

Izložba se može razgledati od 10 do 20 sati u skladu sa aktualnim COVID-19 preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Radujemo se Vašem dolasku!

Vaša Crta

NAPOMENA!
Na ulazu u Centar za kulturu i informacije Maksimir i galeriju Crta nalazi se bočica s dezinfekcijskim sredstvom za posjetitelje, koji su obavezni dezinficirati ruke pri ulasku u prostor.
Posjetitelji su dužni nositi masku i održavati razmak od 2 metra.

Sve površine koje se dodiruju i svi prostori koji se koriste redovito se dezinficiraju.


Program je podržan od Gradskog ureda za kulturu i dio je programa javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2020.