10. SMOTRA LIKOVNOG STVARALAŠTVA

Vrsta programa: 
Termin: 
Ponedjeljak, 25. studenoga 2013. - 19:00 to Četvrtak, 05. prosinca 2013. - 19:00

Svečano otvorena izložba u galeriji "Kristofor Stanković" Starogradske vijećnice

U organizaciji Centra za kulturu i informacije Maksimir, a pod pokroviteljstvom Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, 25. studenoga svečano je otvorena jubilarna 10. smotra likovnog stvaralaštva amatera grada Zagreba.


Pred brojnim uzvanicima, galeriji "Kristofor Stanković" Starogradske vijećnice, u otvorenje izložbe uveo nas je voditelj programa likovnog amaterizma Grada Zagreba Vladimir Đerek.

Priliku za izlaganje dobilo je 67 autora koji su članovi slijedećih likovnih udruga : "Hrvatsko likovno društvo", "Grupa 69", "Amaciz", "Ama Artem" i LUA "Angelico".

Programi likovnog amaterizma grada kroz svoje djelovanje bave se i humanitarnim radom. Kroz kalendarsku godinu se napravi ciljana kolonija s koje se nastali radovi poklanjaju u humanitarne svrhe. 

Sredinom godine, kroz skupnu izložbu "Na pola godine...", kao i na kraju godine, kroz skupnu izložbu "Smotra likovnog stvaralaštva amatera grada Zagreba", građanima grada Zagreba prezentiraju se likovni sadržaji i izričaji koje su likovni amateri stvarali kroz tekuću godinu.

Mreža tv posjetila je izložbu i ugostila voditelja programa Vladimira Đereka u studiju. 
Više pogledajte u prilogu http://mreza.tv/kultoari-2/ 

Izložbu možete razgledati svakodnevno od 10 do 19 sati, do četvrtka, 05. prosinca 2013. godine!

Voditelj programa: 
Vladimir Đerek