BALKANSKI SEX & GRAD: ČIPKA & ČOKOLADA

Vrsta programa: 
Termin: 
Subota, 18. svibnja 2019. - 20:00

Pozivamo vas na komediju „Balkanski sex i grad: Čipka i čokolada“ u Centar za kulturu i informacije Maksimir, Švarcova 18.!

Hit komedija „Balkanski sex & grad: Čipka & Čokolada“ autora Stanka Holcera osmišljena je kao SEX i GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života.
Uvijek aktualni muško-ženski problemi u cijelom svijetu prikazani su u ovoj scensko- muzičkoj izvedbi koja gostuje širom država bivše Jugoslavije.
Komedija je ostvarila veliki uspjeh u Zagrebu, Splitu, Rijeci…….

Američka serija ,,Seks i grad " osvojila je cijeli svijet, a sad i naša regija ima nešto autentično, urnebesnu komediju „Balkanski sex & grad“ po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa svakodnevnim problemima  i muškarcima i glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života.

Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način.
Sve je začinjeno glazbenim brojevima tj. hitovima iz bivše Jugoslavije. I dok Zvjerka (Marko Dolaš) pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni.
Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.

Ako ste željni smijeha, sigurno ćete se nasmijati uz “BALKANSKI SEX & GRAD“ koji na duhovit način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca na Balkanu.
Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koji nemaju kraja.

Tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer.

Glumci:
Ana Ćuk, Katarina Korša: Čupka
Jovana Jelovac Cavnić: Čarna
Marko Dolaš: voditelj-muška zvjerka

Cijena ulaznica je 60,00 kn
Kupnja ulaznica preko eventim.hr .

Odgovorna osoba: 
Nina Vesely Nekić