BOGATO KULTURNO LJETO U CKIM-u

Vrsta programa: 
Termin: 
Subota, 01. srpnja 2023. (All day) to Četvrtak, 31. kolovoza 2023. (All day)

Očekuju Vas brojne izložbe, koncerti, predstave, radionice i još mnogo toga…

Tko kaže da se ljeti u Zagrebu ništa ne događa? CKIM - Centar za kulturu i informacije Maksimir, Švarcova 18 i ovog ljeta pripremio je brojne kulturne sadržaje uz koje ljeto u metropoli ne mora biti dosadno.

Više o svim programima pročitajte u nastavku:

KRAP – BESPLATNE LJETNE RADIONICE ZA ŠKOLARCE

I ovog će ljeta Centar za kulturu i informacije Maksimir okupirati najmlađi. Školarce tako tijekom srpnja, kolovoza i rujna očekuju besplatne likovno - dramsko - plesne radionice.

Detaljan opis, raspored i informacije o prijavama potražite na  https://www.mojmaksimir.com/content/krap-%E2%80%93-besplatne-ljetne-radionice-za-%C5%A1kolarce

KONCERTI U PAVILJONU JEKA

CKIM tradicionalno, tijekom srpnja organizira besplatne nedjeljne koncerte u paviljonu Jeka Parka Maksimir.

Svake nedjelje u srpnju, već dugi niz godina posjetitelji Parka Maksimir uživaju u svim vrstama glazbe, predstavljene od ponajboljih instrumentalista i vokalista grada Zagreba.

Više informacija potražite na https://www.mojmaksimir.com/content/koncerti-u-paviljonu-jeka-4

IZLOŽBA NA CESTI

Nakon uspješno realizirane akcije "Izložba na cesti" u Budakovoj ulici, radovi mladih umjetnika na temu „Kultura življenja i košarka“ povodom 30-te godišnjice smrti Dražena Petrovića, sele u Galeriju Crta.

Crteže insprirane prerano preminulim košarkaškim Mozartom u Galeriji Crta, Švarcova 18, možete razgledati od 10. srpnja pa sve do 28.8.

Više informacija potražite na http://www.mojmaksimir.com/con.../izlo%C5%BEba-na-cesti-2023

ZLATNE RUČICE  - TEČAJ ŠIVANJA ZA DJECU I ODRASLE

Svaki utorak od 17:00 do 19:00 sati održava se tečaj šivanja za djecu, a oni nešto stariji šivati mogu naučiti ponedjeljkom od 18:00 do 19:00 sati. Oba tečaja održavaju se tijekom cijelog srpnja i kolovoza (osim perioda od 8. do 18. kolovoza).

Više informacija o samom programu i prijavama potražite na https://www.mojmaksimir.com/content/zlatne-ru%C4%8Dice-te%C4%8Daj-%C5%A1ivanja-za-po%C4%8Detnike

MAKSI(KV)ART RADIONICA

Za sve stanovnike kvarta Maksimir tu su besplatne kreativne interdisciplinarne radionice koje imaju za cilj promijeniti doživljaj našeg kvarta!

Polaznici će razvijati svoje ideje kroz crtež, strip, fotografiju, fotomontaže, kreativne intervencije u prostoru i stop animaciju. Više informacija na https://www.mojmaksimir.com/content/maksikvart-radionice

Za one koji će ljeto ipak provesti na obali, CKIM i najesen priprema mnoštvo starih, ali i novih programa poput DJ radionica, Kinolaba, permakulturnih tečajeva… 

Dodatne informacije

Davor Ivanov, viši stručni suradnik

091 204 4248, davor.ivanov@cki-m.com