DOBROTVORNI KONCERT „MLADI ZA MLADE“

Vrsta programa: 
Termin: 
Utorak, 28. siječnja 2020. - 19:30

SO DO El Sistema Hrvatska u koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski"!

Prva aktivnost povodom obilježavanja 5. godišnjice rada El sisteme u Hrvatskoj bio je veliki dobrotvorni koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, 28. siječnja 2020. godine.

Koncert pod nazivom „Mladi mladima“ u potpunosti je bila dobrotvorna priredba od koje su ukupna sredstva namijenjena Udruzi Krijesnica – udruzi djece koja su oboljela od malignih bolesti, a sada su prošli liječenje i uspješno prebrodili to najteže razdoblje.

Krijesnice se tako okupljaju da bi razmjenjivali svoja iskustva, jačali vlastita znanja i vještine. Zajedničkim snagama provode projekte i aktivnosti kojima pomažu djeci i mladima koji su trenutno u liječenju, ali i senzibiliziraju javnost te ruše predrasude o ovoj teškoj bolesti.

Kvalitetu orkestra te plemenite namjere prepoznali su i neki veliki glazbenici pa su se tako na pozornici u Lisinskom pridružili Radovan Vlatković, hrvatski hornist svjetskoga glasa te Bruno Krajcar, naš poznati skladatelj, kantautor i multiinstrumentalist iz Istre.

Za više informacija zapratite El sistemu na Instagram profilu: @elsistemacroatia i na facebook stranici https://www.facebook.com/elsistemacroatia/

 

 

Odgovorna osoba: 
Lea Lovrenčić