DRAMSKA RADIONICA ZA MLADE „DAJ5“

Vrsta programa: 
Termin: 
Utorak, 05. veljače 2019. - 19:30

Svi ti kažu da glumiš? DAJ5!!

Okupljamo mlade od 11 do 17 godina u dramsku grupu.

Kako izgleda jedna proba u dramskom studiju?
Krećemo sa zagrijavanjem - izvodimo osnovne glumačke vježbe, upoznajemo grupu, radimo na glasu i mašti. Zatim prelazimo na tematski odabrane vježbe, radimo na artikulaciji vlastitih emocija, obrađujemo dramu i imaginaciju, završavamo s opuštanjem i još par igrica za kraj.

Što ćemo naučiti?
Potaknuti individualnost i talent, jačati samopozdanje i vlastite kreativne ideje, smanjiti strah od javnog nastupa. Važan nam je proces stvaranja, učenje, rad na sebi i mogućnost dopuštanja pogrešaka. Dramskim vježbama također se razvija inteligencija, pamćenje i govorne sposobnosti, jača se povezanost unutar grupe.

Što kasnije?
Nakon što se svladaju osnovni principi rada u dramskom studiju, radi se na likovima (život lika kroz improvizacije, unutar drame) i na tekstu (upoznavanje s književnim rodovima, zakonitostima, kreiranje lika iz dramskog predloška). Završna produkcija je samo dio procesa koji se provodi u dramskoj radionici, važnije od toga je zajedništvo, međusobno poštovanje, stvaranje, učenje i igra.

„Svijet je pozornica na kojoj svatko igra svoju ulogu! – W. Shakespeare

Termin: utorkom 19:30 do 21:30
Mjesečna cijena: 220,00 kn

Krećemo s radom na novoj predstavi, još uvijek nam se stigneš pridružiti.
Predstavu igramo u lipnju.

Za sve upite, upise i informacije kontaktirajte voditeljicu Vesna Rukavina Kovačević 091 4921 655, mail verukov@gmail.com

Odgovorna osoba: 
Jadranka Kerin