GLAZBENI MARATON "PROLJETNI FESTIVAL ČAROBNE FRULE"

Vrsta programa: 
Termin: 
Subota, 24. ožujka 2018. - 10:00 to 22:00

Uvjerite se u raznovrsnost i kvalitetu glazbenih i umjetničkih programa koje nudi Hrvatsko glazbeno društvo Čarobna frula!

U subotu, 24. Ožujka 2018. U Centru za kulturu Maksimir održat će se glazbeni maraton pod nazivom Proljetni festival Čarobne frule. Na pozornici Centra za kulturu Maksimir izmjenjivat će se nastupi članova Čarobne frule i njihovih gostiju, u raznovrsnim kombinacijama i formama, od pjevača i svirača solista, malih vokalnoinstrumentalnih sastava, do zborova uz pratnju banda ili tamburaškog orkestra.

Bit će to svojevrsni otvoreni dan Čarobne frule, na kojem će se radoznali posjetitelji moći na licu mjesta moći uvjeriti u raznovrsnost i zanimljivost i kvalitetu glazbenih i umjetničkih programa koje svojim članovima i prijateljima nudi Hrvatsko glazbeno društvo Čarobna frula.

U popodnevnom dijelu programa nastupit će prvo dječje grupe, zborovi i solisti, nakon njih, u programu nazvanom Mikrofon je vaš najbolji ili najhrabriji solisti, dueti i mali vokalni sastavi otpjevat će niz novih ili malo starijih svjetskih uspješnica i pokušati na što ljepši nači zabaviti prisutne slušatelje.

Uslijedit će samostalni i zajedničkinastupi zbora Čarobna frula, gostujućih zborova i Tamburaškog orkestra KUD-a Dragutin Domjanić iz Adamovca.

Tom će prigodom Čarobna frula će predstaviti dio svog natjecateljskog programa za 10. Svjetske zborske igre u Južnoj Africi, u folklornoj, pop i jazz kategoriji, uz pratnju tamburaškog sastava i banda.

Koncert će završiti band Andrije Milića izborom autorskih skladbi filmske glazbe.