KAZALIŠNA PREDSTAVA ZA DJECU "LJEPOTA NAŠE RAZLIČITOSTI"

Vrsta programa: 
Termin: 
Petak, 13. prosinca 2019. - 19:00

Medley teatar u CKIM-u! Povodom godišnjice, poklonili smo izvedbu svim klincima i klincezama!

U petak, 13. prosinca 2019., u velikoj dvorani Centra za kulturu i informacije Maksimir (Švarcova 18) proslavili smo prvi rođendan dječje kazališne predstave LJEPOTA NAŠE RAZLIČITOSTI.

Povodom godišnjice, poklonili smo izvedbu svim klincima i klincezama, njihovim prijateljima i obitelji!

 

Kreativni autorski dvojac Ena-Sanan Hdagha i Marin Bukvić stvorili su dječju kazališnu predstavu 'Ljepota naše različitosti' koja je do sada osvojila srca publike diljem planete.

 

Sadržaj

Zabavna i edukativna priča prati dvoje malenih prijatelja, Rodu i Slavuja, na njihovom dalekom putovanju iz Afrike do Europe. Izgubljeni od svog jata, malene ptice selice odvažno se udružuju i kreću na daleko putovanje u nepoznato. Ujedinjene u jednom cilju, da pronađu svoju izgubljenu obitelj, dvoje prijatelja nailaze na mnoge prepreke, suočavaju se s raznim strahovima te susreću različite životinje od kojih uče važne životne vrednote. Od Egipta i Sirije, preko Turske i Sredozemnog mora pa sve do Hrvatske, dvoje malenih prijatelja upoznaju različite kulture, jezike, plesove i donose nam priču o toleranciji, prihvaćanju, prijateljstvu, pomaganju i miru.

O predstavi

Predstava je prilagođena uzrastu djece od četiri + godina, no radi svevremenskih poruka koje donosi, mogu je pogledati sve generacije. Jednako tako, potonja je odraz kazališta minimalizma u pogledu tehničke zahtjevnosti izvedbe (nema potrebe za razglasom, rasvjetom, scenografijom i rekvizitom).

Trajanje predstave: 40 minuta.

Tekst: Ena-Sanan-Hdagha | Igraju: Ena-Sanan Hdagha i Marin Bukvić | Režija: Ena-Sanan Hdagha | Glazba: Marin Bukvić | Scenski pokret i koreografija: Ena-Sanan Hdagha i Marin Bukvić | Kostimografija: Ena-Sanan Hdagha | Grafički dizajn: Ena-Sanan Hdagha, Marin Bukvić i Branimir Stamenić

 

Odgovorna osoba: 
Natalija Hrastić