KINESKI JEZIK ZA DJECU UPISI

Vrsta programa: 
Termin: 
Subota, 28. siječnja 2017. - 10:00

Program učenja kineskog jezika za djecu 6 do 10 godina prilagođen toj dobi.

Program učenja kineskog jezika za djecu 6 do 10 godina prilagođen je dobi i njihovim interesnim sferama. Jezik se uči na zabavan i interaktivan način kroz igru, pjesmice, crtiće, glumu te kroz upotrebu memorijskih kartica pri čemu djeca putem slika uče nove riječi. Osim učenja samog jezika djeca će se upoznati i s kineskom kulturom, hranom, nošnjom i izgledom kineskih znakova. Iako se neće učiti pisanje kineskih znakova, djeca će imati priliku putem sličica vidjeti kako oni izgledaju.

Za kineski jezik mnogi kažu da je jezik budućnosti, osim što je svaka peta osoba na svijetu Kinez, kineska ekonomija se toliko rapidno širi  da se smatra kako će poznavanje ovog jezika u budućnosti svakoj osobi biti izuzetna konkurentska prednost. Omogućite svom djetetu da u najranijoj životnoj dobi zavoli ovaj lijepi egzotični i sve popularniji jezik jedne od najstarijih civilizacija na svijetu.

Upisi u tijeku! 

Za sve informacije, upise i upite kontaktirajte: Anita Prka Đurašić, mob: 099/6230-134 ili na e-mail: info@eurobiz-centar.com

Odgovorna osoba: 
Jadranka Kerin
Voditelj programa: