KONCERT NINE KRALJIĆ I DUNJE KNEBL

Vrsta programa: 
Termin: 
Nedjelja, 15. rujna 2019. - 19:00

...uz nezaobilazni band Kolilira!

Centar za kulturu i informacije Maksimir Vas poziva u nedjelju 15. rujna 2019. godine u 19 sati u Park u Švarcovoj 18 na koncert Nine Kraljić i Dunje Knebl u sklopu manifestacije CKIM-a KULTURA BlaBlaBla.

Koncertom pod nazivom „Pjesme s one strane vremena“ otići ćemo u prošla vremena na način Nine Kraljić, a nakon koncerta ostanite na panelu „Tradicija s ove strane vremena ili zašto Dunja Knebl i Nina Kraljić reinterpretiraju baštinu na svoj način“.
Recite nam što mislite, izrazite što volite...

Nina Kraljić, 27 godišnja je pjevačica, glazbenica i sinkronizator crtanih filmova, rodom iz Lipovljana, živi i radi u Zagrebu.
Pobjednica je prve sezone natjecateljske emisije  The Voice – Najljepši glas Hrvatske 2015. godine, nakon čega je iste godine objavila i svoj prvi singl „Zaljuljali smo svijet".

Dunja Knebl, rođena 1946. u Zagrebu, završila je studij jezika na Filozofskom fakultetu i veći dio života radila kao prevoditeljica. Proputovala je mnoge zemlje, živjela na nekoliko kontinenata, a vrativši se u Hrvatsku tek joj je u kasnijim godinama života omiljeni hobi postao i profesija - počela je pjevati za širi auditorij nakon što je otkrila da postoji veliki broj hrvatskih tradicijskih pjesama koje nisu nikad snimljene...

Koncert je dio manifestacije Centra za kulturu i informacije Maksimir KULTURA BlaBlaBla i ulaz na koncert je besplatan!

Odgovorna osoba: 
Lea Lovrenčić
Voditelj programa: 
Lea Lovrenčić