LIKOVNA RADIONICA

Vrsta programa: 
Termin: 
Ponedjeljak, 28. travnja 2014. - 09:45

Likovna radionica za treću dob

Prilika za osobe treće životne dobi! Pozivamo vas na oglednih 15 minuta u ponedjeljak od 9.45 do 10 sati, kada će biti otvorena vrata vašeg i našeg Centra. Dođite na “MAKSIMIR MAKSIMALNO”!

Pozivamo vas na oglednih 15 minuta kako biste pogledali kako polaznici u trećoj životnoj dobi, uz vodstvo Koraljke Kovač, slikaju i crtaju. Možda shvatite da je baš to  ono što vas zanima!

Radionica pod nazivom SLIKAJ, UŽIVAJ, OSJETI namijenjena je populaciji treće životne dobi s mogućnošću primanja svih zainteresiranih i otvorenih za istraživanje kroz likovnost.

Riječ je o radionici crtanja i slikanja, odnosno prolaska kroz sve crtačke i slikarske tehnike, zavisno od stupnja likovnog obrazovanja, afiniteta i želja polaznika. Naglasak je na individualnom pristupu svakom polazniku, buđenju kreativnosti, razvoju potencijala, stjecanju vještina i stvaranju dobrog osjećaja. Voditelj kroz zajednički rad, na temelju kreativnosti, angažiranosti i otvorenosti eksperimentiranju pokušava ući u senzibilitet svakog polaznika, te ga na temelju toga usmjeravati.

Radujemo se vašem dolasku!

Odgovorna osoba: 
Jadranka Kerin
Voditelj programa: 
Koraljka Kovač