LJETNE IGRAONICE U PARKU MAKSIMIR

Vrsta programa: 
Termin: 
Subota, 25. srpnja 2020. - 18:00

U parku Maksimir organiziramo igraonice svake subote u srpnju 

U suradnji s Javnom ustanovom Maksimir, na Dječjem igralištu parka Maksimir organiziramo besplatne igraonice svake subote u srpnju 2020. godine (4.,11.,18. i 25. srpnja) od 18:00 do 19:00 sati.

Ciljani uzrast su niži razredi osnovne škole. Program će sadržajno i tematski biti posvećen razvoju dječje motorike na kreativan način, korištenjem spoznaje o vezi razvojnog pokreta te kreativnih potencijala djece.

Tematski ciklus ovogodišnjih Ljetnih igraonica je Kreativnost u pokretu.

Stručne voditeljice su nastavnice suvremenog plesa Natalija Krakić i Raffaella de Luca koje će djecu motivirati na određeni način; kretanja, vježbe po određenom obrascu, razgovor i priče te likovno oblikovanje obrasca kretanja.

Program je u potpunosti besplatan za sve polaznike, djecu predškolskog i ranog osnovnoškolskog uzrasta koja imaju priliku na otvorenom, u prekrasnom parku, kroz igru i zabavu kvalitetno provesti dio svojih ljetnih praznika pod stručnim vodstvom pedagoga.

Već prva subota ljetnih igraonica bila je kreativna i u pokretu velikog broja mališana i onih nešto većih, uz sve mjere preporučenih obveza zaštite protiv širenja koronavirusa.

Odgovorna osoba: 
Jadranka Kerin