NJEMAČKI JEZIK 2017./2018

Vrsta programa: 
Termin: 
Srijeda, 14. lipnja 2017. - 16:45

Program namijenjen djeci od 3 do 8 godina!

Program je namijenjen djeci od 3 do 8 godina i realizira se u suradnji sa školom stranih jezika EURO BIZ CENTAR KIDS. Ima četiri stupnja, a osmišljen je prema preporukama EU-a za rano učenje stranog jezika u vrtiću i predškoli. Program njemačkog jezika kreće s 1. stupnjem za djecu te dobi. 

 
Program je osobito namijenjen djeci osnovnih škola u kojima je ponuđeno učenje njemačkog jezika, jer služi kao izvrsna priprema i temeljita podloga. Djeca su u ovom ranom stadiju otvorena za sve novo, a osobito ako im je ponuđeno kroz igru i bez pritiska okoline. Jezik se uči uz elemente dramske, glazbene, likovne i male škole. Naime, dramski elementi služe za razvoj dijaloga, pa se kroz program učenjem pjesmica uvježbava pravilan izgovor, ritam i intonacija njemačkog jezika, a elementi bojanja i rad s papirom služe za razvoj govora. Elelmenti male škole na zaigran način uvode slova, vježbe čitanja i pisanja. 

Cilj je uvježbati razumjevanje i pravilno odgovaranje u određenoj situaciji, pravilan izgovor i pisanje. Djeca uče od nastavnika, izvornog govornika njemačkog jezika. 

Završna priredba polaznika radionice njemačkog jezika biti će 14. lipnja u 16:45 sati. Ulaz slobodan!


Termini:

četvrtkom od 16:45 do 18:15

Mjesečna cijena: 200,00 kn

Za sve informacije, upite i upise kontaktirajte Anitu Prka- Đurašić na broj: 099 6230 134

Odgovorna osoba: 
Jadranka Kerin