"OD SHAKESPEARA DO SEVDAHA" - KONCERT IBRICE JUSIĆA

Vrsta programa: 
Termin: 
Nedjelja, 11. studenoga 2018. - 19:30

Doajen hrvatske glazbe, uz dva prijatelja-Elvisa Stanića i Sašu Olenjuka te uz svog životnog suputnika psa Bonda, proslavit će s Vama svoju veliku godišnjicu u HNK-u!

Centar za kulturu i informacije Maksimir vas poziva na koncert Ibrice Jusića koji će se održati u nedjelju 11. studenoga 2018. u 19:30 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

"…54. godine su jako malo vremena za voljeti glazbu, umjetnost, ljubav, romantiku, život... S osmjehom na licu, na Dubrovačkim zidinama ili na “daskama koje život znače”; s neopisivom radošću, kamo god došao…tako će biti...

Doajen hrvatske glazbe, uz dva prijatelja - Elvisa Stanića i Sašu Olenjuka te uz svog životnog suputnika – psa Bonda, proslavit će s Vama svoju veliku godišnjicu, svoj veliki život, prepun ljepote, pjesme i umjetnosti.

Ponoć, Zbogom Malena, Bila je tako lijepa, Balada iz predgrađa, Jesuis malade, U svakom slučaju te volim…sigurno ste se pronašli u barem jednoj od navedenih pjesama; želim da životna ljubav pronađe i Vas.” (cit.Ibrica Jusić)

Ulaznice možete kupiti u sustavu ulaznice.hr.

Radujemo se vašem dolasku!