OTKAZAN SEMINAR - JESI LI SIGURAN DA SI SIGURAN?

Vrsta programa: 
Termin: 
Petak, 24. veljače 2017. - 18:00

Novi termin seminara bit će objavljen naknadno

Seminar “Jesi li siguran da si siguran?“ koji se trebao održati u petak, otkazan je do daljnjega, a novi će termin biti objavljen naknadno. Riječ je o stručnom i specijalističkom tečaju osobne sigurnosti za 21. stoljeće. Predviđen je za sve kojima je takva pomoć potrebna. Opreza i sumnje nikad previše.Osim tehnologijom, varalice, lopovi, a često i zlobni ili ljubomorni pojedinci (susjed, član šire obitelji..) služe se raznim trikovima. Budite informirani otkud prijetnje stižu, a mi ćemo pomoći kako da sami učinite najviše za sigurnost sebe, svoga doma i obitelji. Budući da je danas važnost posjedovanja i zaštite informacija neprocjenjiva, postojanje opasnosti od prisluškivanja direktno utječe na Vas i Vaše poslovanje, a ponekad je i glavno sigurnosno pitanje, odnosno preduvjet za Vaš opstanak. Zaštitite se!

Na seminaru koji organizira AKORUS predavači su -  privatni detektivi, kriminalisti, bivši inspektori s dvadesetogodišnjim iskustvom,  inozemni partneri, članovi UPDH, članovi UHMS, nositelji Certifikata poslovne sigurnosti za rad s EU i NATO-klasificiranim podacima oznake TAJNO.

Prijaviti se može svatko, ali konačan broj polaznika određuje predavač. Broj slobodnih mjesta je ograničen. Ukoliko ste zainteresirani za pohađanje tečaja, molimo pošaljite e-mailom na: jesilisiguran.zg@gmail.com