PRIJENOS KAZALIŠNE PREDSTAVE ZA DJECU U BOLNICAMA

Vrsta programa: 
Termin: 
Utorak, 29. prosinca 2020. - 11:30

Madley teatar i udruga Krijesnica donijele su djeci prijenos kazališne predstave "Ljepota naše različitosti"!

Medley Teatar i udruga Krijesnica (koja se bavi pomoći djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima) u suradnji s Centrom za kulturu i informacije Maksimir donose djeci diljem zagrebačkih bolnica poklon prijenos dječje kazališne predstave “Ljepota naše različitosti” u utorak, 29.12. od 11:30 sati. 
Prijenos predstave se realizira u sklopu projekta "Kazalištem do društva tolerancije i mira" Medley Teatra i Ureda za međugradsku i međunarodnu suradnju i promicanje ljudskih prava Grada Zagreba. 
 
Kreativni autorski dvojac Ena-Sanan Hdagha i Marin Bukvić stvorili su dječju kazališnu predstavu koja je do sada osvojila srca publike diljem planete.

Sadržaj

Zabavna i edukativna priča prati dvoje malenih prijatelja, Rodu i Slavuja, na njihovom dalekom putovanju iz Afrike do Europe. Izgubljeni od svog jata, malene ptice selice odvažno se udružuju i kreću na daleko putovanje u nepoznato. Ujedinjene u jednom cilju, da pronađu svoju izgubljenu obitelj, dvoje prijatelja nailaze na mnoge prepreke, suočavaju se s raznim strahovima te susreću različite životinje od kojih uče važne životne vrednote. Od Egipta i Sirije, preko Turske i Sredozemnog mora pa sve do Hrvatske, dvoje malenih prijatelja upoznaju različite kulture, jezike, plesove i donose nam priču o toleranciji, prihvaćanju, prijateljstvu, pomaganju i miru.

Tekst: Ena-Sanan-Hdagha | Igraju: Ena-Sanan Hdagha i Marin Bukvić | Režija: Ena-Sanan Hdagha | Glazba: Marin Bukvić | Scenski pokret i koreografija: Ena-Sanan Hdagha i Marin Bukvić | Kostimografija: Ena-Sanan Hdagha | Grafički dizajn: Ena-Sanan Hdagha, Marin Bukvić i Branimir Stamenić

 
Za više informacija o prijenosu, javite se na mail: ljepota.nase.razlicitosti@gmail.com