RICARDO LUQUE U CKIM-u

Vrsta programa: 
Termin: 
Četvrtak, 17. prosinca 2020. (All day)

Osvrt na snimanje 17. prosinca 2020. u Centru za kulturu i informacije Maksimir

„S obzirom na cjelokupnu situaciju ograničenih životnih aktivnosti s kojima živimo već godinu dana, i nemogućnosti stvaranja glazbenog programa, a u suradnji s Centrom za kulturu i informacije Maksimir stvorili smo prigodni glazbeni program organiziran uz pridržavanje svih protuepidemijskih mjera. Motivirani Božićnim blagdanima i slanjem poruke optimizma i mira publici željnoj umjetničkog sadržaja, snimili smo koncert popularne latinoameričke glazbe pod nazivom „Kućni koncert dobrih vibracija“. Koncert je bio namijenjen distribuciji putem interneta i društvenh mreža. Snimanje se održalo 17.12.2020. te je odmah po montaži snimka puštena na youtube i promovirana na drugim društvneim mrežama.

Centar za kulturu i informacije nam je omogućio adekvatan prostor i podršku sa tehničkom opremom i kadrovima, a snimanje i montažu je napravio Vjekoslav Akrap. Glazbenici koji su nastupili: Julije Đula Njikoš (klavir), Saša Provlekanov (udaraljke), Jurica Štelma (kontrabas), Darko Horvat (gitara), Branimir Njikoš (udaraljke), Zvonimir Bajević (truba), Kruno Jurić Harambašić (prateći vokal), Ricardo Luque (vokal).“

Koncert je ujedno i zahvala svima koji su pomogli svojom donacijom u prikupljanju sredstava za operaciju Ricardovog brata Artura Luque.

Cijeli koncert možete pogledati na:

https://www.youtube.com/watch?v=Hg6uwHK1QFg&ab_channel=RicardoLuque