"SVE O MUŠKARCIMA" TEATRA GAVRAN

Vrsta programa: 
Termin: 
Četvrtak, 11. travnja 2019. - 18:00

Pogledajte novu pretpremijeru kazališnu poslasticu Teatra Gavran!

Centar za kulturu i informacije Maksimir Vas poziva u četvrtak 11. travnja 2019. u 18 sati na novu pretpremijeru komedije Teatra Gavran "Sve o muškarcima".

Nakon izvrsnog prijema u publike i kritike predstave "Sve o ženama" koja je u prvih četrnaest mjeseci igranja imala čak 70 repriza, pripremili smo Vam novu kazališnu poslasticu - komediju Mire Gavrana "Sve o muškarcima" koja je do sada imala 18 premijernih izvođenja od Rio de Jeneira do Moskve i Praga.
Redateljica Mladena Gavran na audiciji je odabrala tri vrsna mlada i talentirana glumca Tomislav Krstanović, Vedran Komerički i Rade Radolović s kojima je ostvarila odličnu suradnju, što je rezultiralo glumačkim ostvarenjem zavidne razine.

Drama Mire Gavrana “Sve o muškarcima” događa se u Zagrebu u našoj suvremenosti. U njoj tri glumca igraju svaki po četiri uloge u četiri priče koje se uzajamno isprepliću.
Brzi dijalozi, te izmjena dramskih i humornih pasaža karakteristika su ovog teksta koji pruža velike mogućnosti za glumačke transformacije.

Ne propustite svjetsku uspješnicu hit-komediju "Sve o muškarcima" koja je samo u Pragu imala više od 500 repriznih izvedbi, a u Krakovu više od 400.

Do sada je "Sve o muškarcima" vidjelo više od pola milijuna ljudi diljem svijeta, budite i vi jedan od njih.

Ulaz je slobodan uz prethodnu rezervaciju na e-mail: ninaveselynekic@gmail.com

Radujemo se Vašem dolasku!

Odgovorna osoba: 
Goran Jerković