ZAIGRAJ U BRODVEJSKOM BOŽIĆNOM MJUZIKLU

Vrsta programa: 
Termin: 
Petak, 03. ožujka 2023. - 18:00

Postani zvijezda, ostvari svoje snove

Želiš naučiti pjevati, plesati i glumiti? Maštaš o svjetlima pozornice, ali nešto te sprječava da ostvariš svoje snove? Nema više isprika – Centar za kulturu i informacije Maksimir u 2023. godini pokreće produkciju pravog pravcatog brodvejskog mjuzikla za djecu koji će svjetlo dana pred mnogobrojnom publikom ugledati krajem godine na velikoj pozornici Centra.

Ne možemo vam još otkriti o kojem je mjuziklu riječ, ali dovoljno je spomenuti kako su mnogobrojne izvedbe na Broadwayu i West Endu kao i istoimeni film oduševili publiku diljem svijeta.

Od ožujka do prosinca Centar je za sve glumce, pjevače i plesače amatere starije od 15 godina pripremio pravu školu mjuzikla tijekom koje će polaznici uz stručno vodstvo glazbenih, plesnih i dramskih profesionalaca imati priliku naučiti sve tajne mjuzikla te krajem godine zasjati u punom sjaju na našoj pozornici.

Zbog ograničenog broja uloga pozivamo sve zainteresirane da požure i prijave se čim prije na e-mail: marketing@cki-m.com ili na broj telefona 099 465 4089, a  naš stručni tim odlučiti će tko će imati priliku sudjelovati u CKIMo-voj školi mjuzikla i samim izvedbama u prosincu 2023. godine.

Audicija je namijenjena amaterima i studentima pjevanja, plesa i glume.

Odabrani sudionici za samo 26,54 eura/200 kuna mjesečno tijekom 2023. godine dobit ću svu potrebu poduku te krajem godine nastupati u višestrukim izvedbama.

Audicije će se održati u Centru za kulturu i informacije Maksimir, Švarcova 18, u petak, 3. ožujka 2023. od 18 do 22 sata i u subotu, 4. ožujka od 11 do 19 sati. Sve što trebate napraviti jest poslati mail!

Dodatne informacije:

Lea Lovrenčić

099 465 4089

marketing@cki-m.com

Odgovorna osoba: 
Team CKIM