ZAVRŠNI KONCERT ŠKOLE PJEVANJA MIKROFON.HR

Vrsta programa: 
Termin: 
Nedjelja, 12. lipnja 2022. - 20:30

Heal the world

Čaroban spoj glazbe i parka, u Parku Maksimir, u nedjelju 12.6., u 20:30 sati, Mala Pozornica

"Heal the world" tema je ovogodišnjeg završnog koncerta Mikrofon.hr škole pjevanja kojom voditelji, mentori i polaznici škole zaključuju nastavnu godinu i šalju svijetu poruku mira, zajedništva i ozdravljenja. 

Na programu su se našli klasici poput pjesama Greatest love of all, We are the world, Don't stop me now, When you believe, Tomorrow, You got a friend, Time of my life i mnoge druge himne ljubavi, nade, životnog veselja i vjere u ljudsku dobrotu.

Pedesetak polaznika škole u dobi od 5-50 godina predstavili su se solističkim dionicama i u gospel zboru, a izveli su i tri autorske pjesme naše mentorice Nede Parmać Klačar "Ljubav planine lomi", "Slobodan pad" i "Glazba je ljubav za mene". 

Pjevači su nastupili uz pratnju benda koji čine predsjednik udruge Mikrofon -Tvrtko Hrelec na klaviru, Goran Delač na bas gitari, Davor Doležal na el. gitari, te producent u studiju Mikrofon - Elvis Sršen Noa, na bubnjevima.

Program je osmislila ravnateljica škole Sanja Parmać Hrelec uz izvedbenu podršku mentora škole - Ivane Barun, Petre Antolić, Natalije Kralj, Gorane Biondić Ruško i Josipa Čajka.

Odgovorna osoba: 
Lea Lovrenčić