ZIMSKA KULTURA BLA BLA BLA - JAZZ MATINEJE

Vrsta programa: 
Termin: 
Subota, 18. prosinca 2021. (All day) to Nedjelja, 19. prosinca 2021. (All day)

Jazz matineje 2021. održane su u sklopu manifestacije Zimska kultura Bla Bla Bla

Centar za kulturu i informacije Maksimir u suradnji s Glazbenom mladeži Hrvatske i Klubom Midikenn organizirao je glazbene radionice Jazz Lab Klub koje mladima, ali i onim iskusnijim muzičarima pružaju priliku da surađuju s majstorima glazbenog zanata.

Tijekom dvodnevnog događanja "Jazz matineje 2021." koje se odvijaju u sklopu manifestacije „Zimska kultura BlaBlaBla“ polaznici su uz cjelodnevne edukacije i rad s mentorima prisustvovali i otvorenju izložbe fotografija Boška Petrovića, autora Davora Hrvoja, predstavljanju knjige "Život kao jam session, Boška Petrovića - autobiografija" autora Davora Hrvoja te nastupu Šimuna Matišića na vibrafonu.

Nakon dvodnevnih radionica Jazz Lab Kluba, sudionici i mentori seminara održali su zajednički koncert u velikoj dvorani Centra za kulturu i informacije Maksimir.

Mentori: Žiga Smrdel, bubnjevi, Joe Kaplowitz i Nikola Šantek, klavir, Valdemar Kušan, truba, Josip Šustić, gitara, Gustav Barišin, bass, Lea Lovrenčić, vokal, Saša Nestorović, sax i ansambl, Davor Križić, trubVia, Elvis Penava, gitara i Marko Lazarić, bubnjevi.

Kako su zvučali, pogledajte na našoj facebook stranici.

Odgovorna osoba: 
Lea Lovrenčić